FAQ - For medier og Brugere
 
 
 
FAQ - For medier
 
Hvad er Guerillaguiden.dk
Guerillaguiden.dk er en professionel medieportal, som har til formål at give medieindkøberne et unikt overblik over den kommercielle del af hele markedet for nichemedier - dvs. alt fra outdoor-placeringer til annoncering på pizzabakker og bibliotekernes plasticposer. Portalen giver via forskellige søgefunktioner mulighed for at nuancere medievalget og øge besluningsgrundlaget, når der planlægges mediekampagner.
Guerillaguiden.dk er fjerde lancering fra Printguiden.dk, som lancerede Printguiden.dk i 2005, Onlineguiden.dk i 2007 og Fagbladsguiden.dk i 2008.

Hvem står bag Guerillaguiden.dk
Guerillaguiden.dk er en del af selskabet Printguiden.dk, som blev lanceret i 2005.
Printguiden.dk ejes af Adm. Direktør Thomas Rosendal, som før stiftelsen af Printguiden.dk har 8 års erfaring fra mediebranchen.
De øvrige medarbejdere hos Printguiden.dk har alle uddannelse og/eller erfaring fra mediebranchen.
 
Hvem bruger Guerillaguiden.dk
Sitet er målrettet mediaindkøberne - primært mediabureauerne. Vi har idag ca. 250 brugere fra de 15 største mediabureauer i Danmark, som har registreret profil hos os.

Hvordan kan jeg vide, at Guerillaguiden.dk bliver brugt?
Vi gennemfører hvert efterår en brugeranalyse hos alle vores brugere, hvor de vurderer deres brug af sitet og dets funktionaliteter.
 
Derudover er vi i løbende dialog med brugerne for at sikre optimal funktionalitet - foruden at vi markedsfører sitet på forskellig vis (se mere info om markedsføringen af Guerillaguiden.dk andetsteds på denne side)
 
Hvad er en basis profil på Guerillaguiden.dk
Alle medier er oprettet med en basis profil bestående af navn & adresse.
 
Hvad er en udvidet profil på Guerillaguiden.dk
En udvidet profil indeholder alle mediets medieinformationer - herunder
- Beskrivelse af mediet
- Priser samt eventuelt rabatperioder, opsætning og lign.
- Formater og andre tekniske specifikationer
- Evt. antal af mediet i en given periode
- Periodelængde for en kampagne
- Dækningsområde
- Beskrivelse af målgruppe
- Cases & evt. billedgalleri
- Kontaktpersoner
- Anden information med relevans for medieindkøberen
Det kræver aftale med Guerillaguiden.dk for at få fuld profil.
 
Hvilke fordele opnår jeg ved at have en fuld profil på Guerillaguiden.dk
1) Øget synlighed af dit medie
Med Guerillaguiden.dk's søgemodul vil dine medier komme op som en relevant annoncemulighed - enten når medieindkøberne søger på den kategori hvor dit medie er oprettet eller når medieindkøberne søger på ord, som matcher din målgruppe eller indholdet i din beskrivelse af mediet.
 
2) Øget kendskab til dit medie
Med en udvidet profil har du mulighed for at "fortælle hele historien" om dit medie - og ikke mindst din målgruppe! Hvilke styrker har dit medie? - og hvordan kan dit medie gøre en forskel for annoncørerne? - Du er med til at klæde medieindkøberne endnu bedre på, når de træffer valget om hvilke medier, som skal med på medieplanen.
 
3) Øget direkte dialog til relevante kontaktpersoner
Gennem Guerillaguiden.dk's Direct Marketing-mail modul kommunikerer du direkte med de relevante medieindkøbere, som har kunder indenfor dit kundesegment. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at sende nyhedsbreve direkte til relevante indkøbere.
 
Hvad koster det at få en udvidet profil på Guerillaguiden.dk
Vores prispolitik er bygget op omkring mediets eksponeringer (ex. hvor bredt kommer man ud), antal medier i aftalen og mediets kendskab i markedet.
Ud fra disse faktorer beregnes prisen for et medies udvidet profil på Guerillaguíden.dk
Kontakt os for at få en specifik pris beregnet for dit medie!
 
Hvordan virker Direct Marketing mail-modulet - og hvad koster det at bruge det?
Alle vores brugere har oprettet profil på Guerillaguiden.dk, hvor de angiver hvilke kategorier af kunder, som de arbejder med og gerne vil modtage nyheder om.
Som medie kan man selv oprette og udsende nyheder og informationer til udvalgte brugere (dog med udgangspunkt i Guerillaguiden.dk's retningslinjer for brug af Direct Marketing mail-modulet), som Guerillaguiden.dk sørger for bliver distribueret via Guerillaguiden.dk's mailinglister.
Det kræver aftale med Guerillaguiden.dk at kunne anvende modulet. For medier med fuld profil på Guerillaguiden.dk er det gratis at anvende denne service. 
 
 
 
FAQ - For brugere 

Hvordan søger man og får overblikket over mediernes annoncemuligheder
Klik inder under MEDIESØGNING i feltet Søgning på forsiden - herefter kan du udfylde op til 4 søgekriterier.
 
Hvad indeholder medieinformation?
Generel medie- og kontaktinformation - i form af f.eks. annoncepriser, tekniske informationer, dækningskort, cases & billeder, målgruppeprofiler mm, som kan nuancere medieindkøbernes billede af mediet og udgøre et beslutningsgrundlag for medieplanen.
 
Kræves der abonnement for at anvende Guerillaguiden.dk
Nej - det er gratis for alle brugere at anvende Guerillaguiden.dk.